Consulten

BASISCONSULT

Tijdens een basisconsult leer ik je hoe je gemakkelijk één draagtechniek knoopt. Dit kan bij mij thuis (Leidsche Rijn, Utrecht), of ik kom naar jou. 
Van te voren mail ik je een korte vragenlijst zodat ik mijn consult goed voor kan bereiden. Dit kan ook telefonisch. Een basisconsult duurt gemiddeld 1,5 uur. Ik vertel je wat over het dragen en laat je verschillende draagsystemen zien. We oefenen eerst samen met een draagpop en als je het voldoende onder de knie hebt, oefenen we het met je kindje. 

Een basisconsult is ook een ontzettend leuk kraamcadeau! De ontvanger kan dan proberen of ze het dragen fijn vindt, of ze wil dragen met een draagzak of draagdoek en ik leer haar de gekozen manier correct uitvoeren.

PASCONSULT

Wil je een draagzak kopen maar weet je nog niet welke? Het is verstandig om verschillende soorten te passen voor je er een aanschaft. Draagzakken zitten bij ieder lichaam anders en dus kan de draagzak die je vriendin heel fijn vindt, voor jou heel vervelend zitten. Bij een pasconsult zoeken we samen naar een systeem dat voor jou en je kind comfortabel zit. Dit duurt ongeveer een uur.

TARIEF

Mijn tarief is €30 per uur, verlengbaar per kwartier.  
Zie tarieven voor meer informatie. Wil je een draagzak huren? Ook dat kan!

  • Instagram Social Icon

KvK: 71612408    email: contact@jamiehoogland.com    tel:   0683230138
© 2018 Jamie Hoogland      Privacyverklaring